Достапни линкови

Комисија на Советот за Европа за изборите во посета на Македонија


Во Предизборна мисија во Скопје ќе допатува Ад хок Комсијата на Парламентарното собрание на Советот на Европа за набљудување на претседателките избори во Македонија. Членовите на комисијата ќе одржи средба со Оливер Шамбевски, шеф на делегацијата на македонското Собрание во парламентарното собрание на Советот на Европа како и со Светлана Јакимовска, потпретседател на Собранието.
XS
SM
MD
LG