Достапни линкови

Меморандум за соработка меѓу Министерството за образование и УСАИД


Министерството за образование и наука и Проектот на УСАИД за конкурентност денеска ќе потпишат Меморандум за соработка во спроведување на иницијативи за развој на работна сила. Ќе биде промовиран и Националниот портал за практикантска работа и вработување.
XS
SM
MD
LG