Достапни линкови

Скопје: Собранието ќе расправа за испраќање на припадници на АРМ во Авганистан


Собранието на Република Македонија ќе ја одржи 48. седница. На дневниот ред на ова заседание, меѓу другото е предлог- одлуката за испраќање припадници на АРМ за учество во мировна операција во Авганистан.
XS
SM
MD
LG