Достапни линкови

Брисел: Видео игрите ја поттикнуваат креативноста на децата, покажува извештајот на ЕУ


Видео игрите можат да бидат добри за децата, бидејќи ја поттикнуваат нивната креативност, покажува најновиот извештај на Европската унија. Во заклучоците кои можеби ќе ги изненадат родителите се додава дека играњето видео игри не придонесува за поттикнување на насилно однесување кај децата.
XS
SM
MD
LG