Достапни линкови

Багдад: Иранскиот министер за надворешни работи Манучер Мотаки во посета на Ирак


Иранскиот министер за надворешни работи Манучер Мотаки престојува во посета на Ирак на разговори за подобрување на меѓусебните односи. Со него во Багдад се и ирански претставници од министерствата за нафта, трговија, енергија и на централната банка.
XS
SM
MD
LG