Достапни линкови

Брисел: Вицепремиерот Боцевски на регионален состанок


Денеска во Брисел ќе биде одржан регионален состанок за Повеќе-корисничкиот индикативен програмски документ за 2009 година во рамките на Инструментот за претпристапна помош. Ќе учествува и македонска делегација предводена од вицепремиерот задолжен за европски прашања Ивица Боцевски.
XS
SM
MD
LG