Достапни линкови

Скопје: Собраниска дебата за буџетот


Македонското собрание денеска ќе ја разгледа предлог-одлуката за усвојување на буџетот за 2009 година. На дневен ред се и одлуките за испраќање припадници на Армијата на Република Македонија за учество во мировните операции во Босха и Херцеговина и во Авганистан.
XS
SM
MD
LG