Достапни линкови

Сараево: регионални реформи во енергетиката


Преставници на парламенти на земји од Југоисточна Европа, Европската комисија, Светската банка, Економската Комисија на Обединетите Нации за Европу денеска во Сараево ги разгледуваат начините како парламентите од регионот да ги подржат хармонизираните реформи на енергетскиот систем. На дневен ред е договорот за примената на Договорот за енергетска заедница, како и интеграцијата на Западниот Балкан во Европската Унија.
XS
SM
MD
LG