Достапни линкови

Скопје: Концерт на Леб и сол


Вечерва во салата Метрополис на Скопски саем, реоформените ЛЕБ И СОЛ концертно ќе го претстават својот последен студиски албум И така натака.Во двоиполчасовното шоу што го режира Игор Иванов Изи, на Бодан Арсовски, Никола Димушевски, Димитар Божиков и Гоце Стефковски, на сцената ќе им се придружат гостите: Владо Јаневски, Сашо Гигов Гиш, Сузана Спасовска, Мајовци, хорот Хераклеа, српскиот актер Сергеј Трифуновиќ и други.
XS
SM
MD
LG