Достапни линкови

Скопје: Втора седница на Советот за рамномерен развој


Вицепремиерот Зоран Ставревски во својство на претсеадвач ке ја одржи втората седница на Советот за рамномерен развој На седницата к во Владата ке се разгледуваат предлог одлуката за определување на подрачјаат со специфични арзвојни потреби И предлог одлуката за класификација на планинските региони соред степенот ан азрвиеност
XS
SM
MD
LG