Достапни линкови

Вашингтон: Повеќе од половина Американци играат видео игри


Повеќе од половината возрасни американци играат видео игри, а дури секој петти од нив тоа го прави скоро секојдневно, покажаа најновите истражувања во Соединетите држави. Што се однесува до тинејџерите пак, процентот на оние што секојдневно играат видео игри изнесува околу деведесет и седум проценти.
XS
SM
MD
LG