Достапни линкови

Брисел: Денеска намалување на клучните каматни стапки во евро зоната и Велика Британија?


Европската Централна Банка и Централната Банка на Велика Британија се очекува денеска да донесат одлука за намалување на клучните каматни стапки. Главна причина за ваквиот потег се стархувањата од пролонгирање на рецесијата.
XS
SM
MD
LG