Достапни линкови

Скопје: Собранието ја продолжува 33 седница


Продолжува 33 тата седница на Сопбранието на Република Македонија која започна вчера со општата расправа за Передлог-одлуката за именување на претседател, потпретседател и членови на Државната изборна комисија.На дневен ред на оваа седница е и интерпелацијата за работата на претседателот на Комисијата за деловнички и мандатно-имунитетни прашања, Алексадар Николовски.
XS
SM
MD
LG