Достапни линкови

Скопје: Седници на неколку собраниски комисии


Денеска во македонското собрание ке заседаваат неколки комисии. Како што е најавено на седницата на собраниската комисија за надворешни рабпто американскиот мбасадор во земјава а Филип Рикер ќе информира за неодамнешните претседателски избори во Соединетите Држави, како и за политиката на Вашинготн спрема Балканот и во тие рамки кон Македонија. Најавени се седници и на комисиите за култура, за прашања на изборите и именувањата, законодавно правната комисија и комисијата за труд и социјална политика.
XS
SM
MD
LG