Достапни линкови

Кабул: Амбасадорите на Советот за безбедност на ОН во посета на Авганистан


Амбасадорите на земјите членки на Советот за Безбедност на Обединетите Нации денеска ќе ја започнат едно неделната посета на Авганистан. Абасадорите ке ги посетат главниот град Кабул и западниот град Херат. Целта е изразување посветеност во стабилизацијата и обновата на Авганистан.
XS
SM
MD
LG