Достапни линкови

Њујорк: Мандатот на силите на ЕУФОР во БИХ продолжен за уште една година


Советот за безбедност на Обединетите Нации им го продолжи мандатот на силите на ЕУФОР во Босна и Херцеговина за уште една година. Во едно-гласно усвоената резолуција повторно е изразена подршка за спроведувањето на Дејтонскиот Догвор.
XS
SM
MD
LG