Достапни линкови

Берлин: Дојче Банк отпушти 900 најдобро платени брокери


Една од најголемите банки на Светот Дојче Банк ке отпушти 900 најдобро платени брокери во еднократно кратење на работни места како последица на финаниската криза. Дојче Банк како причина ги наведува замрзнатиот пазар во инвестиционото банкарство и трговијата со акции што е глевен дел од нејзиното работење.
XS
SM
MD
LG