Достапни линкови

Охрид: Црвенковски утре домаќин на регионален економски форум


Охрид денеска и утре ке биде домакин на Регионалeн економски форум за Југоисточна Европа под покровителство на претседателот на Македонија, Бранко Црвенковски. На Форумот своето своето учество го потврдија претсеадтелот на Албанија Бамир Топи, Претсеадва~от на претсеаделството ан Босна и Херцегоина Небојша Радмановиќ, претсеадтелот на Хрватска Степан Месиќ и претсеадтелот н Црна Гора Филип Вујанови~.Основа тема ан Форумот ан кој учествуваат претставници на бизнис заедницата на земјите од регионот и на афирмирани компании е Конкурентни и партнери на патот кон Европската Унија.
XS
SM
MD
LG