Достапни линкови

Азербејџан: Парламентот одобри повлекување од Ирак


Парламентот на Азербејџан денеска го одобри повлекувањето на своите сили од Ирак. Станува збор за сто и пеесет војници кои беа распоредени во Ирак од две илјади и третата година. Се уште не е прецизирано кога би почнално нивното повлекување.
XS
SM
MD
LG