Достапни линкови

Брисел: Состанок на лидерите на ЕУ за светската финансиска криза


Денеска во Брисел ќе се одржи состанок на лидерите на Европската Унија како подготовка на средбата на светските државници што ќе се одржи на 14 ноември во Вашингтон посветена на финансиските реформи и економската криза во светот. Исто така, во Брисел денеска ќе се одбележи и 50 годишнината од основањето на Европската Комисија.
XS
SM
MD
LG