Достапни линкови

Женева: Парламентарна делегација на 119 Собрание на Интерпарламентарната Унија


Делегација на македонското Собрание до 15 овој месец учествува на 119-тото Собрание на Интерпарламентарната унија (ИПУ) во Женева.. Светската организација на парламентите, со седиште во Женева, има статус на постојан набљудувач во ОН.
XS
SM
MD
LG