Достапни линкови

Вашингтон: Земјите низ светот загрижени за економскиот раст поради финансиската криза


Земјите во развој предупредија дека растечката финасиска криза би можела да ги загрози и нивните шанси за економски раст. На состанокот на Групата дваесет и четири сиромашни земји во Вашингтон била нагласена потребата од подобра меѓународна соработка за да се спречи натамошното ширење на кризата.
XS
SM
MD
LG