Достапни линкови

Багдад: Македонска делегација во посета на мировниците во Ирак


Делегација на Министерството за одбрана, предводена од министерот Зоран Коњановски, по повод Единаесетти октомври денеска ќе го посети контингентот на македонската армија кој е распореден во Ирак. Во оваа сојузничка мисија Македонија учествува од две илјади и третата година и во неа сега има вкупно седумдесет и седум припадници на АРМ.
XS
SM
MD
LG