Достапни линкови

Скопје: Собранието ја продолжува 24 седница


Собранието на Македонија ќе ја продолжи 24-та седница.На дневен ред се Предлогот за избор на судии на Уставниот суд на , неколку ратификации на договори и конвенции, Ратификација на спогодбата меѓу Владата на Македонија и на Норвешка за олеснување на издавањето визи, и неколку предлози за изменување и дополнување на други законски решенија.Дневниот ред е дополнет и со Предлог одлуката за избор на членови на Анкетната комисија за утврдување на околностите на загинувањето на претседателот Борис Трајковски.
XS
SM
MD
LG