Достапни линкови

Скопје: Новоименуваниот американски амбасадор Филип Рикер денеска ги предава акредитивните писма


Новонаименуваниот амбасадор на Соединетите Американски Држави во Република Македонија Филип Рикер денеска ќе му ги предаде акредитивните писма на претседателот Бранко Црвенковски. Рикер е петти американски амбасадор во Македонија, кој во државава работеше од 1997 до 1999 година како раководител на Канцеларијата за односи со јавност во американската амбасада во Скопје.
XS
SM
MD
LG