Достапни линкови

Барцелона: Меѓународна конференција ЕУ и југоисточна Европа во 2008


Во Барцелона започнува меѓународната конференција Европска Унија и југоисточна Европа во 2008 година. Конференцијата е посветена на процесот на приближување на земјите на регионот и Турција во Европската Унија. Организатори се Европска иницијатива за стабилност, Фондацијата Фридрих Еберт, Институтот за отворено општество.
XS
SM
MD
LG