Достапни линкови

Лондон: Министрите за одбрана на НАТО разговараат за односите со Русија


Министрите за одбрана на НАТО денеска во Лондон го завршуваат дводневниот состанок со разговори за односите со Русија. Генералниот секретар Јап де Хоп Схефер изјави дека има разлики меѓу земјите чкленки за тоа каков да биде одговорот по руската воена интервенција во Грузија.
XS
SM
MD
LG