Достапни линкови

Париз: Денеска безбедносен форум на земјите кандидати и членки на ЕУ


Денеска во Париз започна безбедносен форум на земјите членки и кандидати на Европската Унија и земји од Централна Азија. Фокусот е ставен врз заканите од тероризам, борбата против трговијата со луѓе и шверцот со дрога. Ќе се разговара и за енергетската и еколошката безбедност.
XS
SM
MD
LG