Достапни линкови

Тбилиси: Завршува посетата на генералниот секретар на НАТО Јап де Хоп Схефер


Генералниот секретар на НАТО Јап де Хоп Схефер денеска ја завршува дво дневната посета на Грузија со подршка на Тбилиси по конфликтот со Русија. Схефер на Грузија и вети подршка на патот кон членство во Нато, но не кажа кога тоа ке се случи.
XS
SM
MD
LG