Достапни линкови

Скопје: Продолжува чистењето на реката Вардар


Акцијата за чистење на реката Вардар, што почна на 21-ви овој месец, денеска и утре продолжува интензивно на потегот Сарај - Лисиче во Скопје. Во акцијата се влучени околу 800 лица од повеќе градежни компании, од јавните претпријатија „Комунална хигиена“, „Улици и патишта“, „Паркови и зеленило“, како и од дирекциите за заштита и спасување и за управување со кризи.
XS
SM
MD
LG