Достапни линкови

Виена: ОБСЕ ќе го разгледува конфликтот меѓу Русија и Грузија


Денес во Виена ке се одржи заседание на Организацијата за безбедност и соработка во Европа (ОБСЕ).На ова средба ке се разговара за конфликтот меѓу Русија и Грузија.
XS
SM
MD
LG