Достапни линкови

Њујорк: Франција наскоро ќе претстави резолуција во Советот за безбедност за Грузија


Франција наскоро ке ја престави новата резолуција во Советот за Безбедност на Обединетите Нации за инкорпорирање на мировниот план меѓу Русија и Грузија. Нацрт текстот е на разгледување меѓу земјите членки на Советот.
XS
SM
MD
LG