Достапни линкови

Скопје: Денеска седница на Советот за безбедност


Претседателот на Република Македонија Бранко Црвенковски, за денеска свика седница на Советот за безбедност. На седницата ќе бидат разгледани неопходните предуслови за спроведување на реформите во областа на одбраната, согласно со стандардите на НАТО и проблемите при нивното имплементирање, со посебен акцент врз учеството на македонските војници во меѓународните мировни мисии.
XS
SM
MD
LG