Достапни линкови

Свет: Од денеска стартува Интернет пребарувачот ,,Кул" – конкуренција на ,,Гугл"


Од вчера стартуваше новиот интернет веб пребарувач Кул. Овој пребарувач како што изјави неговиот автор Ана Петерсон ке биде конкуренција на сега најпознатиот интернет пребарувач Гугл. Пребарувачот Кул има индекс од 120 милијарди веб страници што според Петерсон е за три пати повеке од индексот на Гугл.
XS
SM
MD
LG