Достапни линкови

Пекинг: Хотелите ги намалија цените за 30 насто поради неисполнување на очекувањата од ОИ


Хотелите во Пекинг ги намалија цените за околу 30 насто бидејки не се оствариле очекуваните резервации за посети за време на Олимписките Игри. Пекинг очекуваше околу 500 илјади странски туристи за време на Олимпијадата, од 8-ми до 24-ти август, но сега тие проценки се помали, па хотелиерите се обидуваат да привлечат што повеќе домашни гости.
XS
SM
MD
LG