Достапни линкови

Подгорица: Црна Гора ќе ги признае пасошите на Косово


Црна Гора ќе ги признае пасошите на Косово. Црногорскиот министер за внатрешни работи Јусуф Каламперовиќ изјави дека ако
УНМИК ги признава тие документи, Подгорица тоа ке го го почитува, при што тоа не значи и признавање на независноста на Косово.
XS
SM
MD
LG