Достапни линкови

Техеран: Договор за соработка меѓу руски Разпром и иранската државна компанија за нафта


Руски Газпром и Иранската државна компанија за нафта потпишаа меморандум за соработка. Според претставници на Газпром, заедничка работна група ќе треба меморандумот да го преточи во конкретен договор за соработка.
XS
SM
MD
LG