Достапни линкови

Пекинг: Пораст на странските директни инвестиции во Кина за 45 насто


Странските директни инвестиции во Кина во првата половина од оваа година пораснаа за над четириесет и пет проценти. Министерството за трговија соопшти дека за тој период во Кина биле инвестирани околу пеесет и три милијарди долари.
XS
SM
MD
LG