Достапни линкови

Киев: Посета на генералниот секретар на НАТО Јап Де Хоп Схефер


Генералниот секретар ан НАТО Јап Де Хоп Схефер денеска ке ја посети Украина Во Киев тој заедно со претствниците од 26 те нато членки ке перисуствува на средбата на Нато - Украинската комисија. Нато соопшти дека делегљцијата на НАТО ке учествува И во консулатциите на Укринскиот национален безбеднсосен Совет предводен од претсеадтелот Виктор Јушченко и ке се сретне со премиерот Јулија Томашенко.
XS
SM
MD
LG