Достапни линкови

Рим: Продолжи самитот на ОН посветен на глобалната криза со храна


Самитот на Обединетите нации посветен на глобалната криза со храна продолжи денеска во Рим со барање за намалување ба трговските бариери и на забраните за извоз на храна. Шефот на ФАО Жак Диуф изјави дека овие две работи значително придонесуваат за ширење на кризата со храна во светот.
XS
SM
MD
LG