Достапни линкови

Лондон: Демократиите на Авганистан и Пакистан може да бидат загрозени


Британскиот министер за надворешни работи Давид Милибанд ги предупреди Авганистан и Пакистан дека нивните демократии би можеле да бидат загрозени доколку не се обединат во борбата против тероризмот. Тој рече дека двете земји треба да престанат мегусебно да се обвинуваат за терористичките напади на граничниот појас, и да работат за заедничките интереси.
XS
SM
MD
LG