Достапни линкови

Њујорк: ОН соопштија дека светската економија ќе продолжи да опаѓа


Обединетите Нации соопштија дека светската економија опаѓа и порастот во 2008-ма ќе биде само 1,8 насто, за разлика од минатата година кога изнесуваше 3,8 насто. Според извештајот, главна причина се натамошните проблеми во американскиот финансиски сектор.
XS
SM
MD
LG