Достапни линкови

Брисел: Министерот за финансии Трајко Славевски на состанок на министрите за финансии на ЕУ


Денеска во Брисел ќе биде одржан Министерски дијалог на министрите за финансии на земјите членки на ЕУ и на државите кандидати. Ќе учествува и македонскиот министер Трајко Славески, кој ќе ја претстави предпристапната економска програма на Република Македонија за периодот од 2008 до 2010 година. Исто така ќе бидат претставени и предпристапните економски програми на Турција и на Хрватска.
XS
SM
MD
LG