Достапни линкови

Вашингтон: Детали за продукција на плутониум од страна на Северна Кореја


Специјален американски пратеник се вратил од Северна Кореа со документи во кои има детали за продукцијата на плутониум во таа земја. Соопштено е дека станува збор за обемен материјал од скоро деветанаесет илјади страници во кои се опшишуваат нуклеарните активности на Северна Кореа.
XS
SM
MD
LG