Достапни линкови

Скадар: Последен ден од посетата на хрватскиот претседател Месиќ на Албанија


На последниот ден од посетата на Албанија,хрватскиот претседател Стјепан Месич, ќе го посети градот Скадар.Таму тој ке оствари средба со локалните власти и ке разговараат за трафостаницата Бушат кој е албанско-хрватски проект. Пред враќањето во Хрватска тој ќе оствари средба и со неговите албанскиот и црногорскиот претседател Бамир Топиј и Филип Вујановиќ.
XS
SM
MD
LG