Достапни линкови

Скопје: Група студенти од факултетот за новинарство на средба со претседателот Црвенковски


Претседателот на Република Македонија Бранко Црвенковски,во рамките на подготовките за престојниот Охридски самит 2008,денеска ке прими група студенти по новинарство од Скопскиот универзитет „Свети Кирил и Методиј“. Студентите ќе бидат вклучени во организационите и медиумските активности поврзани со самитот на кој ке учествуваат осумнаесет Претседатели на земјите од Централна Европа.
XS
SM
MD
LG