Достапни линкови

Индија: Далај Лама повтори дека ќе даде оставка ако насилствата на Тибет излезат од контрола


Далај Лама повтори дека ќе даде оставка доколку спиралата на насилства на Тибет излезе од контрола. Тој исто така, ги отфрли тврдењата на Пекинг дека се обидува да го одвои Тибет од Кина.
XS
SM
MD
LG