Достапни линкови

Вашингтон: „Вашингтон Пост“ освои шест Пулицерови награди


Американскиот дневен весник Вашингтон пост освои шест пулицерови награди , вклучувајќи ја и престуижната Пулицерова награда за јавна служба. За оваа награда одлулувачки беа известиувањата за условите за лечење на американските воени ветерани.
XS
SM
MD
LG