Достапни линкови

Скопје: Судската администрација денеска започнува штрајк


Судската администрација од сите судови во земјава денеска започнува штрајк. Вработените во судската администрација бараат покачување на платите, односно како што наведуваат од ССМ еднакви права за сите вработени. Поради штрајкот ќе се примаат само итните предмети, притворите и тестаментите. Сите останати судски рочишта ќе бидат одложени.
XS
SM
MD
LG