Достапни линкови

Пекинг: Официјална посета на американскиот секретар на финансии Хенри Паулсон


Американскиот секретар за финансии Хенри Паулсон пристигна во официјална посета на Кина. Најавени се разговори со кинеските лидери за загриженоста на Кина од американската кредитна криза и можните последици врз кинеската економија.
XS
SM
MD
LG